onsdag 18. juli 2012

Dag 9: Surf's up!

Hello!

Vil bare starte med en liten melding på russisk: Эй, русские! Картофельные чипсы являются вкусный! Мы считаем, что наши коровы тоже преступник! В лове южной!
Vi har nemlig funnet ut at det er noen fra Russland som har lest bloggen vår og bestemte oss derfor for å legge ut en hilsen til dem. Så til alle russere: Les den meldinga som vi har skrevet til dere på russisk!

Jaja, tilbake til blogginga...
Mandag morgen var det på'n igjen med skole... Heldigvis fikk vi som skulle på surfekurs (Fra gruppa vår var det oss, Johanne, Hilde og Karoline H) gå en halvtime tidligere for å ta bussen til St Ouen's Bay. Den første timen fikk vi utdelt våtdrakter, bokstavlig talt - de var allerede våte, og lærte litt om basic sikkerhet og teknikker før vi bega oss ut i det store og ukjente. Bølgene var forholdsvis små denne midtsommersettermiddagen, men bølgeridningen ble likevel en manndomsprøve vi fikk bryne oss på. Vi trosset det triste været og sto på (kanskje ikke så mye på brettet), vi klarte til å med å ri et par bølger. Silje greide faktisk å stå en gang også!

Her er blogg-posen på plass!


Vi kom hjem en time tidligere enn de andre og greide ikke å komme oss inn i huset, men vi hadde ingen problemer med å finne gøyale ting å gjøre mens vi ventet.



Før vi dro til kveldens aktivitet fikk vi melding fra Ania om at de var på sykehuset med Rosmari! Hun fortalte at Rosmari hadde falt ut av senga mens hun sov og brukket kragebeinet. Alle ble selvfølgelig veldig skremte, men heldigvis fikk vi vite at alt hadde gått greit og hun måtte gå med fatle i tre uker.


Det var litt vanskelig å tenke på kveldens aktivitet mens vi bekymret oss for Rosmari, men vi hadde det ikke så aller verst likevel. "Hide and seek" gikk ut på at vi skulle finne lederne (som normalt går i gule klær med STS-logo) når de hadde kledd i sine normale klær.




Dagens fun fact med med Hilde og Johanne:
"Visste dere at... Leonardo Da Vinci kunne tegne med en hånd og skrive med den andre SAMTIDIG!"

Silje og Torunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar