søndag 15. juli 2012

Dag 7: Skojakt og medbrakte kavringer


Hei gutter og jenter! ADVARSEL: (Ikke så) LANGT (men sykt bra) INNLEGG!

Etter en liten pause er vi tilbake med et nytt og saftig innlegg fra vår spennende og eventyrlige reise rundt på øen Jersey. Begynner bare med et bilde av gruppa, slik at dere skal få vite hva alle heter.
Øverst fra venstre: Rosmari, Torunn, Hilde, Christoffer, Karoline G, Marte, Kristin, Mia, Emilie, Margrethe og Karoline H.
Nederst fra venstre: Ania, Silje, Johanne, Magnus og Aditi. Da vet dere det.










Dagen startet med en tur til byen der oppgaven var å kjøpe seg nye converse. Jeg, Torunn og Magnus mangler retningssans, men etter vi hadde gått langt, langt og lengre enn langt (og fått litt hjelp fra Rosmari og Ania) fant vi endelig fram til den "o, hellige" converse-butikken, der de selger converse til under 400 kr! Vi brukte god tid på finne det perfekte paret og endte til slutt opp med:


Etter innkjøpet syntes vi det var på tide med en liten belønning for strevet, i tillegg var det jo kjempefint vær så en is skulle bare mangle.

Vi fant twix-is på McDonald's! Omnomnom!

Så gikk turen til Jersey War Tunnels, som er tunneler under bakken (faktisk) med utstillinger fra 2. verdenskrig. Øya var nemlig okkupert av tyskerne og ble brukt som feriested for tyske soldater. Her er nokre bilder fra besøket:


Se, vi var på Jersey War Tunnels og fant en suvernir!

Vi er så badass at vi snikspiste MEDBRAKT kavring på caféen!
Kveldens aktivitet var "Crazy Games". Vi måtte gå til hotellet der de som ikke bor i vertsfamilie bor, og der hadde lederne laget et slags "Murder Mystery". En gammel dame var blitt drept, og vi skulle finne ut hvem som var den skyldige. Crazy og crazy fru blom... Her er noen bilder som viser hvor spennende vi hadde det:




Da vi tok bussen hjem den kvelden følte jeg at jeg måtte trene litt, så jeg bar Rosmari på ryggen helt fra buss-stoppen og hjem! Det var ikke så tungt i og med at hun veier like mye som en middels stor hundevalp.. (og ser litt ut som en). 


Dagens motto: 


                                  "You're only naughty if you get caught eating kavring."


Silje og Torunn.

2 kommentarer:

  1. Kult! :D kos dokker vidreee!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! :) Vi ska dra hjem om nånn daga da, så vi ligg litt etter med blogginga :)

      Slett