søndag 8. juli 2012

Dag 3: MAT!

Salut!

Da vi var nede fra Eiffeltårnet igjen, fikk vi litt fritid der vi kunne velge mellom shopping og sightseeing. Selv valgte vi som alltid shopping... av mat. Men blandingen sult, slit, dårlig humør, en kaotisk og fremmed by og dårlig timing tok oss ikke langt og vi brukte lang tid (ca 3 timer!!!) på jakten etter mat.

Vi var så slitne at alt så like tåkete og uskarpt ut som på dette bildet...


Til slutt slo vi oss ned på en liten pizzaresturant, Silje og Aditi bestilte den eneste vanlige pizzaen på menyen, med chorizo og uten kaninfor. Selv valgte jeg (Torunn) en pizza suprise (fyll: avhengig av kokkens humør!), og endte opp med en spennende (men god) og ultrafransk skinkepizza med en merkelig ost og et egg på midten.


Med mager fulle på pizza og starbucks frappuccinos, var humøret på topp og vi var klare for å dra tilbake til hotellet og heller shoppe på kjøpesenteret der i en drøy time. Her var det mye roligere og lettere å handle både klær...


Og mat...
Slik går det når man har 15 minutter til å handle med seg mat til en lang busstur, på en matbutikk på størrelse med Trondheim Torg, i et land uten stand til å produsere mat uten haugevis med sukker, når man heter Hulken og Tor.



Jepp, vi kjøpte kavring! Yumyum!



Hulken og Tor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar