tirsdag 10. juli 2012

Dag 4: Endelig fremme!

Good morning!


Etter å ha reist med buss hele natten, og ferge på morgenen var vi endelig kommet frem til Jersey! Etter noen hektiske dager i Paris hadde vi gledet oss til å komme fram og få det litt roligere. Trøtte, slitne og litt småsure møtte vi vertsfamilien (mor, far og tre sønner på 2, 4 og snart 6) og de danske jentene vi bor med, noe som sikkert sørget for et godt førsteinntrykk... (ehehe)


Vi ble med familien hjem til huset hvor vi spiste litt frokost og fikk en omvisning både innendørs og utendørs. Bilder av innsiden kommer!




De har tre hester i hagen: Torunn turte ikke gå nærmere og ta bilde av resten på grunn av...

...disse store og farlige kyllingene som fulgte etter oss!



Etterpå dro vi tilbake til "town" St.Helier på en townwalk, her ble vi vist rundt i det som er øyas "sentrum". Vi var veldig trøtte, så vi fikk ikke med oss noe som helst, og glemte selvfølgelig kamera, så vi fikk ikke tatt noen bilder heller.. Men, vi har tatt noen bilder i ettertid slik at dere får se hvordan byen ser ut, så kommer det også flere senere.



Kvelden var satt av til å tilbringe tid med familien, så da vi var ferdige med townwalken fikk vi heldigvis dra tilbake og sove! Det var skikkelig digg!

Da vi våknet fikk vi middag, og vi brukte resten av kvelden på å bli kjent med vertsfamilien og danskene og ta et slag kort med guttene. Vi lærte oss noen nye kortspill, og det var en koselig kveld.

Silje og Torunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar