torsdag 26. juli 2012

Dag 12: You weak human

Ai ai ai! Nå er det lenge siden sist! Beklager for forsinkelsen folks, men det er jo faktisk sommerferie.. Uansett, vi er tilbake igjen med nye eventyr fra Jersey!

Vi kom tidlig denne torsdag morgen, så vi gikk inn i Liberty Wharf, eller "lurehuset" som det også kalles, for å få i oss litt varme. Det gikk ikke så bra i og med at det ikke er et ordentlig hus, men altså et lurehus:

Du kommer inn og aner fred og ingen fare..


..men oppdager at du fortsatt er ute. Slik er det hver morgen! For noe lureri! 
























I og med at det var lik temperatur utenfor lurehuset, gikk vi heller og hadde det gøy med våre venner på "The statue of liberation": Vennligst ikke legg merke til mannen i bakgrunnen som sitter og gliser til kameraet...






















Etter skolen var dagens aktivitet egentlig Banana Boat, men det var blitt avlyst på grunn av været, og vi fikk valget mellom å dra på Aquasplash (badeland), Elizabeth Castle (Et slott midt i havet, nesten som Munkholmen for de som vet hva det er), eller (vår favoritt) SHOPPING. Dere kan bare gjette hva vi valgte å dra på, men her er i alle fall noen av suvernirene vi kjøpte:
























Vi hadde lett lenge og vel, i flere dager faktisk, etter noe spiselig fra Jersey som vi måtte smake på, og i dag fant vi endelig lykken! En bod på torget solgte nemlig Jerseys eget vidunder; "Jersey wonder" som vi selvfølgelig måtte ha en smakebit av. Selv om det så ut som noe helt annet en mat, så smakte omtrent som en smultring, bare mindre søt..
























I kveld var det klart for bowling, en utfordring vi naturligvis tok på strak arm! Det er ikke uten grunn at vi kalles "Trondheim stoltheter innenfor bowling-sporten" Vi var selvsikre og klare som to egg for en real bowling-match da vi kom inn i hallen og fant ut at vi måtte spille uten gjerder! Vi lar vær å si noe om stillingen, men legger heller ved noen bilder:


Torunn storkoste seg!

Det gjorde Rosmari også, selv om hun ikke kunne spille!
 

Trønder-teknikken er på plass! 

Etter en runde med hardbarket bowling var vi utrolig slitne og klare for å bli hentet av vertsfamilien og ta en velfortjent lur for strevet, men det var altså ikke tilfellet. Istedet måtte vi vente en god stund på bowling-hallen, og i tillegg til å spise en heslig panini og spille et slag med airhockey fant vi likevel andre måter og og more oss på.

Kreativiteten kom til oss da Torunn satt på denne lekebilen, og vi lagde en cover av sangen "Svake menneske" på engelsk.























Daaaagens sang:
"You weak human,
you weak human.
Why are you so weak?
Why are you so weak?
Yeah, it's 'cause you're 
smoking."

Silje og Torvald. 

PS: Med "smoking" mener vi ikke "smoking hot" men "smoking" som i "røyker". Så vet dere det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar