lørdag 21. juli 2012

Dag 11: Bølgeridderne

Morna!

Starter dagen med en liten hilsen til alle Johanner som har navnedag i dag! (Sannsynligvis i går når vi legger ut dette.)
Her er et bilde av en Johanne til dere:

Skoledagen var som vanlig veldig spennende, men surfinga var faktisk enda mer spennende! I dag var det endelig finvær noe alle vi bølgeriddere var glade for. Likevel fantes det noe enda mer spennende enn bølgene og sola på stranda den dagen, det var nemlig en skapning der. Denne skapningen var både bold og brav , eller fantastisk kjekk som noen liker å kalle det. Dessverre var han ikke vår surfeinstruktør, men det var helt greit at han skiftet ti meter unna oss, sånn egentlig. Surfingen var ikke så ille den heller, Silje stod skikkelig lenge en gang, det var morsomt. Det var også ganske digg å spise verdens beste brownies som de hadde på caféen der. 




































Alle følger med..






















..på forskjellig ting











































Her er et bevis på at vi faktisk var ute i vannet og surfet også!























Silje handlet seg også noen gaver, så dere der hjemme kan bare glede dere til fryd og gammen i heimen når Hulken kommer hjem.


Denne kvelden var "Sports day" på programmet, og det var klart for Jerseys tre mest populære sporter: Langball (Rare folk kaller dette slåball, men dansker og normale folk kaller det langball, dette vet vi fordi vi sov på rom med to dansker!), Dodgeball (google it), og vår nye favorittsport: "Krabbefotball" eller "Crab Football" som de kaller det her på Jersey. BILDER er KOMMET!


"Taggad",  som svenkarna så fint sier det, før matchen..

Forever alone i forsvar...



Sorry for the boring post, here's a motto: 

Dagens motto:


"A balanced diet is a piece of verdens beste brownie in each hand."

Silje og Torunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar