fredag 20. juli 2012

Dag 10: Party night

God kveld jordboere og andre boere!

Denne dagen startet utrolig bra da vi fikk nystekte pains au chocolat, som forresten var varme med smeltet sjokolade inni, til frokost eller "morgenmad" som danskene sier det på dansk. Det var meget godt for min (Silje) hals som var hes som et hespetre.

Etter atter en spennende og lærerik skoledag (yeah right) var vi tilbake på surfebrettet. Brettet befant seg oppå vannet og vi befant oss også noen ganger oppå brettet. Andre ganger befant brettet seg oppå oss og vi befant oss under brettet, som forsåvidt også befant seg over hodet vårt, som igjen befant seg under vannet.
Bølgene var større og mer fryktinngytende enn sist gang, og vi brukte mye tid på å kjempe oss gjennom de sterke havstrømmene, som dro og dyttet oss hardt innover mot land. Likevel følte vi mestringsfølelsen bre seg som et varmt teppe over oss, og en kopp med herlig kakao gjorde ikke noe skade det heller.

Klar for surfing sjø!

Oppvarming sjø...



Fuggel sjø...



















Sjø.





Vi rakk en liten tur på New Look før vi tok bussen hjem, Silje skulle ha seg en grønn topp til kveldens disco med trafikklys-tema, røde klær: Stop in the name of love! gule klær; Try your fancy! grønne klær: Single and ready to mingle! (try your best guys!) Selv gjorde jeg (Torunn) to små impulskjøp:

Vel tilbake i heimen var det klart for et storoppgjør mellom Everton (Torunn og Jacob) og St.Lawrence (Silje og Daniel) Dette ble en nervepirrende fotballmatch med store sjanser begge veier. Til slutt ble sluttresultatet 3-3 da kampen var slutt.

I all hast tok vi på oss den nystrøkne skinnvesten og trimmet barten, for alle vet vel at: De' bli itj nå fæst uten skinnvæst, og de' bli itj nå fart uten bart! Så nå var vi klare for party all night! (I alle fall fra åtte til halv ti.)

Ready for party rockin'!


Det ble som forventet en helt vill aften, selv om vi savnet Rosmari der.(Det er vel almenkunnskap at hun er helt CRAZY på fest!)

Dagens fun fact med Hilde og Jonna:



"Visste dere at... elefanter ikke kan hoppe!?" 

Torvald og Silvarp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar